ECMI Kosova publikon Kumtesë për media "ECMI KOSOVA SHËNON MUAJIN TETOR SI MUAJI NDËRKOMBËTAR I VETËDIJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT: 01-31 TETOR"

ECMI Kosova publikon Kumtesë për media "ECMI KOSOVA SHËNON MUAJIN TETOR SI MUAJI NDËRKOMBËTAR I VETËDIJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT: 01-31 TETOR"

Tetori, në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit. Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit është një fushatë vjetore ndërkombëtare që synon të shpërndajë informacion dhe të edukojë njerëzit për rëndësinë e shëndetit të gjirit, për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit te gratë dhe vajzat në të gjithë botën.

Ju lutem gjeni kumtesën e plotë në këtë link
List of videos