Gjej kohë. Parandalo. Jeto

Gjej kohë. Parandalo. Jeto

Ju ftojmë së bashku në ekzaminime parandaluese kundër kancerit të gjirit dhe kancerit të qafës së mitrës.
 
Kjo video është mundësuar në kuadër të projektit "Aktivitetet Ndërkufitare në Sektorin e Shëndetit Riprodhues" të financuar nga Bashkimi Evropian nëpërmjet programit të bashkëpunimit ndërkufitar Mali i Zi - Kosovë 2014-2020. Ky projekt momentalisht është në fazën e dytë të implementimit "Aktivitetet Ndërkufitare në Sektorin e Shëndetit Riprodhues 2".
 
Ju lutem ndiqni videon e plotë duke klikuar këtu.
 
List of videos