Artikull informues rreth kancerit të qafës së mitrës

Artikull informues rreth kancerit të qafës së mitrës

Gjëja e parë që duhet të dini për kancerin e qafës së mitrës është se kur simptomat nisin të shfaqen mund të jetë shumë vonë për ty. Andaj, për arsye se kanceri i qafës së mitrës zhillovet në një hapsir kohore prej 1 deri 10 vjet, rekomandohet që të bëni PAP-testin të paktën një her në vit, në mënyrë që shumë lehtë të parandaloni këtë sëmundje. Bërja e PAP - testit nuk është i dhimbëshme dhe as nuk zgjatë shumë – por ky test mund të ju shpëtoj jetën. Mos e neglizhoni vetën – për të mirën tuaj dhe familjarëve tuaj!
 
Lexoni artikullin e plotë në këtë vegëz
Vetë - ekzaminimi i gjirit
Vetë - ekzaminimi i gjirit Vetë - kontrolli i gjirit, ose ekzaminimi i rregullt i gjinjve tuaj, mund
Simptomat e Kancerit të qafës së mitrës
Simptomat e Kancerit të qafës së mitrës Kanceri i qafës së mitrës është një tumor malinj i cili ndodh kur
Çfarë të bëjmë nëse vërejmë gungë në gji
Çfarë të bëjmë nëse vërejmë gungë në gji Në fazat e hershme, kanceri i gjirit mund të mos shkaktojë
Artikull informues rreth kancerit të qafës së mitrës
Artikull informues rreth kancerit të qafës së mitrës Gjëja e parë që duhet të dini për kancerin e qafës së mitrës është se
Kujdesuni për shëndetin tuaj
Kujdesuni për shëndetin tuaj Sëmundja nuk zgjedh moshë, origjinë apo arsimim
Java Evropiane për luftim kundër Kancerit
Java Evropiane për luftim kundër Kancerit Java Evropiane për luftim kundër Kancerit është java e cila festohet
Diploma Verification - Information Brochure
Diploma Verification - Information Brochure This brochure explains the procedure and the criteria for the Issuance of the Certificates of