ECMI Kosova publikon artikullin "Kanceri i gjirit i zbuluar në kohë është më shpejt i shërueshëm"

ECMI Kosova publikon artikullin "Kanceri i gjirit i zbuluar në kohë është më shpejt i shërueshëm"

Me rastin e shënimit të Tetorit si muaji i vetëdijësimit kundër kancerit të gjirit në të gjithë botën, ne ju tërheqim vëmendjen për rëndësinë e jashtëzakonshme të zbulimit të hershëm të kësaj sëmundjeje dhe fillimin në kohë të trajtimit.

Ju lutem gjeni artikullin e plotë në këtë link. 
Vetë - ekzaminimi i gjirit
Vetë - ekzaminimi i gjirit Vetë - kontrolli i gjirit, ose ekzaminimi i rregullt i gjinjve tuaj, mund
Simptomat e Kancerit të qafës së mitrës
Simptomat e Kancerit të qafës së mitrës Kanceri i qafës së mitrës është një tumor malinj i cili ndodh kur
Çfarë të bëjmë nëse vërejmë gungë në gji
Çfarë të bëjmë nëse vërejmë gungë në gji Në fazat e hershme, kanceri i gjirit mund të mos shkaktojë
Artikull informues rreth kancerit të qafës së mitrës
Artikull informues rreth kancerit të qafës së mitrës Gjëja e parë që duhet të dini për kancerin e qafës së mitrës është se
Kujdesuni për shëndetin tuaj
Kujdesuni për shëndetin tuaj Sëmundja nuk zgjedh moshë, origjinë apo arsimim
Java Evropiane për luftim kundër Kancerit
Java Evropiane për luftim kundër Kancerit Java Evropiane për luftim kundër Kancerit është java e cila festohet