ECMI Kosova publikon artikullin "Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit"

ECMI Kosova publikon artikullin "Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit"

Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, i cili shënohet në vende të botës çdo vit në tetor, ndihmon në rritjen e vëmendjes dhe mbështetjes për ndërgjegjësimin, zbulimin dhe trajtimin e hershëm, si dhe kujdesin paliativ të kësaj sëmundjeje.

Ju lutem gjeni artikullin e plotë në këtë link.
Vetë - ekzaminimi i gjirit
Vetë - ekzaminimi i gjirit Vetë - kontrolli i gjirit, ose ekzaminimi i rregullt i gjinjve tuaj, mund
Simptomat e Kancerit të qafës së mitrës
Simptomat e Kancerit të qafës së mitrës Kanceri i qafës së mitrës është një tumor malinj i cili ndodh kur
Çfarë të bëjmë nëse vërejmë gungë në gji
Çfarë të bëjmë nëse vërejmë gungë në gji Në fazat e hershme, kanceri i gjirit mund të mos shkaktojë
Artikull informues rreth kancerit të qafës së mitrës
Artikull informues rreth kancerit të qafës së mitrës Gjëja e parë që duhet të dini për kancerin e qafës së mitrës është se
Kujdesuni për shëndetin tuaj
Kujdesuni për shëndetin tuaj Sëmundja nuk zgjedh moshë, origjinë apo arsimim
Java Evropiane për luftim kundër Kancerit
Java Evropiane për luftim kundër Kancerit Java Evropiane për luftim kundër Kancerit është java e cila festohet