ECMI Kosova publikon artikullin "Thirrje për ekzaminime të rregullta parandaluese të qafës së mitrës"

ECMI Kosova publikon artikullin "Thirrje për ekzaminime të rregullta parandaluese të qafës së mitrës"

Prej dates 20-26 Janar po zhvillohet java Evropiane për Parandalimin e Kancerit të Qafës së mitrës. Mesazhi më i rëndësishëm që duam të dërgojmë me këtë rast është që shfaqja e kësaj sëmundje malinje mund të parandalohet. ZBULIMI I HERSHËM I NDRYSHIMEVE PARANDALON SHFAQJEN E KANCERIT TË QAFËS SË MITRËS.

Për më shumë lexoni këtu
Artikull "Kanceri i qafës së mitrës është i parandalueshëm"
Artikull "Kanceri i qafës së mitrës është i parandalueshëm" Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i
Artikull "Kanceri i gjirit është i parandalueshëm"
Artikull "Kanceri i gjirit është i parandalueshëm" Kanceri i gjirit është një tumor që zhvillohet nga
ECMI Kosovo publikon Raport mbi rezultatet e ekzaminimeve parandaluese duke përfshirë Pap – test, ultrazë të gjirit dhe mamografi
ECMI Kosovo publikon Raport mbi rezultatet e ekzaminimeve parandaluese duke përfshirë Pap – test, ultrazë të gjirit dhe mamografi Një nga aktivitetet kryesore të projektit CARES është organizimi i Kontrolleve parandaluese
Ekzaminimet parandaluese të gjirit mundësojnë zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit dhe trajtimin e tij më të suksesshëm
Ekzaminimet parandaluese të gjirit mundësojnë zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit dhe trajtimin e tij më të suksesshëm Kosova është një nga vendet me një vdekshmëri të lartë të pacientëve me kancer të gjirit, kryesisht
Kanceri i gjirit, zvogëlimi i rrezikut është i mundur
Kanceri i gjirit, zvogëlimi i rrezikut është i mundur Kanceri i gjirit është një tumor që zhvillohet nga qelizat
Informacione kyçe mbi kancerin e qafës së mitrës
Informacione kyçe mbi kancerin e qafës së mitrës Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i dytë më i zakonshëm te gratë, veçanërisht në vendet në