Fletushkë për kancerin e gjirit

Fletushkë për kancerin e gjirit

Kanceri i gjirit është një nga sëmundjet malinje më serioze, më të rënda dhe më të zakonshme tek gratë në mbarë botën. Sipas të dhënave të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, në vitin 2020 janë regjistruar 2.3 milionë raste të reja me këtë sëmundje në botë dhe 685 mijë vdekje. Në të njëjtën kohë, i njejti burim parashikon se çdo e tetë grua do të përballet me këtë sëmundje gjatë jetës së saj. Një shqetësim shtesë është fakti se dikur kjo ishte një sëmundje e të moshuarve ndërsa sot kufiri i moshës për këtë sëmundje ka rënë ndjeshëm, gjë që është alarm për të rinjtë që të kujdesen në kohë për shëndetin e tyre.
 
Ju lutem lexoni fletushkën në këtë link.
Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës
Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës Kanceri i qafës së mitrës është plotësisht i shërueshëm me kusht që të zbulohet
Fletushkë për kancerin e gjirit
Fletushkë për kancerin e gjirit Kanceri i gjirit është një nga sëmundjet malinje më serioze
Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit
Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit Vetë - kontrolli i gjirit, ose ekzaminimi i rregullt i gjinjve tuaj,
Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit
Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, i cili
Informata të rëndësishme rreth kancerit të gjirit
Informata të rëndësishme rreth kancerit të gjirit Tetori, në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për
Kanceri i Qafës së Mitrës – Shkaktari dhe Simptomat
Kanceri i Qafës së Mitrës – Shkaktari dhe Simptomat Kanceri i qafës së mitrës është një tumor malinj i cili
Kanceri i Qafës së Mitrës
Kanceri i Qafës së Mitrës Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i