Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës

Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës

Kanceri i qafës së mitrës është plotësisht i shërueshëm me kusht që të zbulohet në një fazë të hershme. Në fakt, shfaqja e kësaj sëmundje malinje mund të parandalohet përmes ekzaminimeve të rregullta parandaluese. Është një sëmundje që shfaqet në pjesën e poshtme të mitrës kur qelizat e këtij indi fillojnë të shumohen në mënyrë të pakontrolluar. Në shumicën e rasteve, sëmundja përparon për një kohë të gjatë, deri në 10 vjet, dhe është shumë e lehtë për t'u zbuluar dhe trajtuar me sukses nëse zbulohet herët, para shfaqjes së simptomave, para se të përparojë.

Ju lutem lexoni fletushkën e plotë në këtë link.
Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës
Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës Kanceri i qafës së mitrës është plotësisht i shërueshëm me kusht që të zbulohet
Fletushkë për kancerin e gjirit
Fletushkë për kancerin e gjirit Kanceri i gjirit është një nga sëmundjet malinje më serioze
Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit
Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit Vetë - kontrolli i gjirit, ose ekzaminimi i rregullt i gjinjve tuaj,
Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit
Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, i cili
Informata të rëndësishme rreth kancerit të gjirit
Informata të rëndësishme rreth kancerit të gjirit Tetori, në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për
Kanceri i Qafës së Mitrës – Shkaktari dhe Simptomat
Kanceri i Qafës së Mitrës – Shkaktari dhe Simptomat Kanceri i qafës së mitrës është një tumor malinj i cili
Kanceri i Qafës së Mitrës
Kanceri i Qafës së Mitrës Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i