Gjërat që duhet ti dini për kancerin e qafës së mitrës 2022

Gjërat që duhet ti dini për kancerin e qafës së mitrës 2022

Ekspertët kanë treguar qe shkalla e vdekjeve nga kanceri i qafës së mitrës ka rënë me më shumë se 50 përqind në katër dekadat e fundit pasi gratë kanë mësuar më shumë rreth rrezikut të tyre, ndërsa Pap-teste kanë bërë një numër në rritje i grave, të cilat ndihmojnë mjekët të kontrollojnë sëmundjen.
 
Ju lutem gjeni artikullin e plotë në këtë link.  
Vetë-Ekzaminimi i gjirit 2022
Vetë-Ekzaminimi i gjirit 2022 Gjatë viteve të fundit, ka pasur disa debate rreth asaj se sa i
Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022
Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022 Në fazat fillestare të sëmundjes, simptomat nuk janë të dukshme dhe
Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES
Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES Hapi i parë dhe më i rëndësishëm në rrugën drejt ruajtjes
Rëndësia e ekzaminimeve parandaluese të gjirit
Rëndësia e ekzaminimeve parandaluese të gjirit Kosova është një nga vendet me një vdekshmëri të lartë të pacientëve me kancer të gjirit
Zbulo në kohë
Zbulo në kohë Kur bëhet fjalë për kancerin e gjirit, statistikat ofrojnë
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit Kanceri i gjirit është një nga shkaqet më të zakonshme të