Informacion rreth "Javës Evropiane për parandalim të Kancerit të Qafës së Mitrës"

Informacion rreth "Javës Evropiane për parandalim të Kancerit të Qafës së Mitrës"

Nga fillimi i vitit 2007, në javën e fundit të janarit shënohet java e parandalimit të kancerit të qafës së mitrës. Këtë vit, nga 20 deri më 26 janar, organizohen aktivitete të ndryshme në të gjithë Evropën me qëllimin e përbashkët për të rritur ndërgjegjësimin e grave për këtë sëmundje, mënyren dhe rëndësinë e parandalimit.
 
Për më shumë ju lutem klikoni këtu.
Diploma Verification - Information Brochure
Diploma Verification - Information Brochure This brochure explains the procedure and the criteria for the Issuance of the Certificates of
ECMI Kosova publikon "Broshurë për Shëndetin Riprodhues"
ECMI Kosova publikon "Broshurë për Shëndetin Riprodhues" Kur bëhet fjalë për kancerin e gjirit, statistikat ofrojnë të dhëna
ECMI Kosovo publishes “Representation of Kosovo Serb Community in Free Legal Professions In Kosovo” report.
ECMI Kosovo publishes “Representation of Kosovo Serb Community in Free Legal Professions In Kosovo” report. This report seeks to provide information regarding the Free Legal Professions in
ECMI Kosovo publishes “Kosovo’s Consultative Council for Communities in 2019” report
ECMI Kosovo publishes “Kosovo’s Consultative Council for Communities in 2019” report This research project aims to carry out an institutional assessment of the Council, looking at
Studim për shëndetin riprodhues në komunën e Pejës, Deçanit, Istogut, Klinës dhe Gjakovës
Studim për shëndetin riprodhues në komunën e Pejës, Deçanit, Istogut, Klinës dhe Gjakovës Nocioni i shëndetit riprodhues të grave i referohet funksionalitetit të sistemit riprodhues, i cili
ECMI Kosovo Annual Reports
ECMI Kosovo Annual Reports ECMI Kosovo Annual Reports
ECMI Kosovo publishes “Informal Waste Collection and Recycling” report.
ECMI Kosovo publishes “Informal Waste Collection and Recycling” report. This report/policy paper seeks to provide an outline of the waste management