Kanceri i qafës së mitrës - simptomat

Kanceri i qafës së mitrës - simptomat

Zbulimi i hershëm përmirëson shumë shanset për trajtim të suksesshëm të para-kancerit dhe kancerit. Të qenit i vetëdijshëm për ndonjë shenjë dhe simptomë të kancerit të qafës së mitrës gjithashtu mund të ndihmojë në shmangien e vonesave në diagnozë. Prandaj, ju lutem lexoni me kujdes shenjat në këtë artikull dhe nëse mendoni se keni ndonjërën nga këto simptome konsultohuni menjëherë me mjekun tuaj.

Artikullin e plotë mund ta lexoni në këtë link 
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit Kanceri i gjirit është një nga shkaqet më të zakonshme të
Parandalimi - çelësi për ruajtjen e shëndetit riprodhues
Parandalimi - çelësi për ruajtjen e shëndetit riprodhues Sëmundja nuk zgjedh fe, moshë, origjinë
Kanceri i qafës së mitrës - simptomat
Kanceri i qafës së mitrës - simptomat Zbulimi i hershëm përmirëson shumë shanset për trajtim të suksesshëm të
Zvogëlimi i rrezikut është i mundur për Kancerin e gjirit
Zvogëlimi i rrezikut është i mundur për Kancerin e gjirit Kanceri i gjirit është një sëmundje që zhvillohet nga
Artikull "Kanceri i qafës së mitrës është i parandalueshëm"
Artikull "Kanceri i qafës së mitrës është i parandalueshëm" Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i
Artikull "Kanceri i gjirit është i parandalueshëm"
Artikull "Kanceri i gjirit është i parandalueshëm" Kanceri i gjirit është një tumor që zhvillohet nga
ECMI Kosovo publikon Raport mbi rezultatet e ekzaminimeve parandaluese duke përfshirë Pap – test, ultrazë të gjirit dhe mamografi
ECMI Kosovo publikon Raport mbi rezultatet e ekzaminimeve parandaluese duke përfshirë Pap – test, ultrazë të gjirit dhe mamografi Një nga aktivitetet kryesore të projektit CARES është organizimi i Kontrolleve parandaluese
Ekzaminimet parandaluese të gjirit mundësojnë zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit dhe trajtimin e tij më të suksesshëm
Ekzaminimet parandaluese të gjirit mundësojnë zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit dhe trajtimin e tij më të suksesshëm Kosova është një nga vendet me një vdekshmëri të lartë të pacientëve me kancer të gjirit, kryesisht