Lectures for women on importance of prevention in preserving reproductive health

Lectures for women on importance of prevention in preserving reproductive health

With the aim to draw the attention of the public, especially women, to the importance of prevention in suppressing the occurrence and early detection of breast and cervical cancer, the lectures on the importance of prevention in reproductive health with the emphasis on the prevention of breast cancer were organised in Pejë/Pec with women living in the target area of the project. The lectures were delivered by Dr. Samoni Loxha and Dr. Skender Dreshaj, gynaecologists.

Ju mund të lexoni artikullin e plotë në këtë link.
Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës
Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës Kanceri i qafës së mitrës është plotësisht i shërueshëm me kusht që të zbulohet
Fletushkë për kancerin e gjirit
Fletushkë për kancerin e gjirit Kanceri i gjirit është një nga sëmundjet malinje më serioze
Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit
Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit Vetë - kontrolli i gjirit, ose ekzaminimi i rregullt i gjinjve tuaj,
Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit
Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, i cili
Informata të rëndësishme rreth kancerit të gjirit
Informata të rëndësishme rreth kancerit të gjirit Tetori, në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për
Kanceri i Qafës së Mitrës – Shkaktari dhe Simptomat
Kanceri i Qafës së Mitrës – Shkaktari dhe Simptomat Kanceri i qafës së mitrës është një tumor malinj i cili
Kanceri i Qafës së Mitrës
Kanceri i Qafës së Mitrës Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i