Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022

Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022

Në fazat fillestare të sëmundjes, simptomat nuk janë të dukshme dhe shanset për shërim janë më të mëdha atëherë, ndaj parandalimi (ekzaminimi mjekësor para se të vërehet problemi) është çelësi më i mirë për ruajtjen e shëndetit riprodhues dhe në të njëjtën kohë një mënyrë e besueshme dhe efektive për të shpëtuar jetë. Prandaj, mendimi se nuk kam simptoma nuk është një arsye e mjaftueshme për të vonuar dhe shmangur ekzaminimet parandaluese, por sigurisht që është një lajm inkurajues sepse edhe nëse ka ndryshime në trup që çojnë në kancer të gjirit ose qafës së mitrës, keni një shans të mirë për të kursyer shëndetin dhe jetën tuaj.
 
Ju lutem gjeni të plotë artikullin në këtë link.  
Vetë-Ekzaminimi i gjirit 2022
Vetë-Ekzaminimi i gjirit 2022 Gjatë viteve të fundit, ka pasur disa debate rreth asaj se sa i
Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022
Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022 Në fazat fillestare të sëmundjes, simptomat nuk janë të dukshme dhe
Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES
Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES Hapi i parë dhe më i rëndësishëm në rrugën drejt ruajtjes
Rëndësia e ekzaminimeve parandaluese të gjirit
Rëndësia e ekzaminimeve parandaluese të gjirit Kosova është një nga vendet me një vdekshmëri të lartë të pacientëve me kancer të gjirit
Zbulo në kohë
Zbulo në kohë Kur bëhet fjalë për kancerin e gjirit, statistikat ofrojnë
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit Kanceri i gjirit është një nga shkaqet më të zakonshme të