Parandalimi - çelësi për ruajtjen e shëndetit riprodhues

Parandalimi - çelësi për ruajtjen e shëndetit riprodhues

Sëmundja nuk zgjedh fe, moshë, origjinë apo arsimim. Mund t’i ndodhë kujtdo. Madje, ndodh çdo ditë. Mos prisni derisa të jetë vonë! Dikush do të jepte gjithçka në botë për shansin që keni sot.

Ju lutem lexoni artikullin e plotë në këtë link
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit Kanceri i gjirit është një nga shkaqet më të zakonshme të
Parandalimi - çelësi për ruajtjen e shëndetit riprodhues
Parandalimi - çelësi për ruajtjen e shëndetit riprodhues Sëmundja nuk zgjedh fe, moshë, origjinë
Kanceri i qafës së mitrës - simptomat
Kanceri i qafës së mitrës - simptomat Zbulimi i hershëm përmirëson shumë shanset për trajtim të suksesshëm të
Zvogëlimi i rrezikut është i mundur për Kancerin e gjirit
Zvogëlimi i rrezikut është i mundur për Kancerin e gjirit Kanceri i gjirit është një sëmundje që zhvillohet nga
Artikull "Kanceri i qafës së mitrës është i parandalueshëm"
Artikull "Kanceri i qafës së mitrës është i parandalueshëm" Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i
Artikull "Kanceri i gjirit është i parandalueshëm"
Artikull "Kanceri i gjirit është i parandalueshëm" Kanceri i gjirit është një tumor që zhvillohet nga
ECMI Kosovo publikon Raport mbi rezultatet e ekzaminimeve parandaluese duke përfshirë Pap – test, ultrazë të gjirit dhe mamografi
ECMI Kosovo publikon Raport mbi rezultatet e ekzaminimeve parandaluese duke përfshirë Pap – test, ultrazë të gjirit dhe mamografi Një nga aktivitetet kryesore të projektit CARES është organizimi i Kontrolleve parandaluese
Ekzaminimet parandaluese të gjirit mundësojnë zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit dhe trajtimin e tij më të suksesshëm
Ekzaminimet parandaluese të gjirit mundësojnë zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit dhe trajtimin e tij më të suksesshëm Kosova është një nga vendet me një vdekshmëri të lartë të pacientëve me kancer të gjirit, kryesisht