Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit

Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit

Vetë - kontrolli i gjirit, ose ekzaminimi i rregullt i gjinjve tuaj, mund të jetë një mënyrë e rëndësishme për të identifikuar një kancer të gjirit herët, kur ka më shumë të ngjarë të trajtohet me sukses. Ndërsa asnjë test i vetëm nuk mund të zbulojë të gjithë kanceret e gjirit herët, shume eskpert besojnë se kryerja e vetë-ekzaminimit të gjirit në kombinim me metodat e tjera të kontrollimit mund të rrisë shanset e zbulimit të hershëm.
 
Ju mund të lexoni artikullin e plotë në këtë link.
Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës
Fletushkë për kancerin e qafës së mitrës Kanceri i qafës së mitrës është plotësisht i shërueshëm me kusht që të zbulohet
Fletushkë për kancerin e gjirit
Fletushkë për kancerin e gjirit Kanceri i gjirit është një nga sëmundjet malinje më serioze
Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit
Rëndësia e Vetë - ekzaminimit të gjirit Vetë - kontrolli i gjirit, ose ekzaminimi i rregullt i gjinjve tuaj,
Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit
Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, i cili
Informata të rëndësishme rreth kancerit të gjirit
Informata të rëndësishme rreth kancerit të gjirit Tetori, në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për
Kanceri i Qafës së Mitrës – Shkaktari dhe Simptomat
Kanceri i Qafës së Mitrës – Shkaktari dhe Simptomat Kanceri i qafës së mitrës është një tumor malinj i cili
Kanceri i Qafës së Mitrës
Kanceri i Qafës së Mitrës Kanceri i qafës së mitrës është kanceri i