Thirrje për ekzaminime të rregullta parandaluese të qafës së mitrës 2022

Thirrje për ekzaminime të rregullta parandaluese të qafës së mitrës 2022

Prej dates 17-23 Janar po zhvillohet java Evropiane për Parandalimin e Kancerit të Qafës së mitrës. Mesazhi më i rëndësishëm që duam të dërgojmë me këtë rast është që shfaqja e kësaj sëmundje malinje mund të parandalohet. ZBULIMI I HERSHËM I NDRYSHIMEVE PARANDALON SHFAQJEN E KANCERIT TË QAFËS SË MITRËS
 
 Ju lutem gjeni artikullin e plotë në këtë link.
Vetë-Ekzaminimi i gjirit 2022
Vetë-Ekzaminimi i gjirit 2022 Gjatë viteve të fundit, ka pasur disa debate rreth asaj se sa i
Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022
Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022 Në fazat fillestare të sëmundjes, simptomat nuk janë të dukshme dhe
Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES
Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES Hapi i parë dhe më i rëndësishëm në rrugën drejt ruajtjes
Rëndësia e ekzaminimeve parandaluese të gjirit
Rëndësia e ekzaminimeve parandaluese të gjirit Kosova është një nga vendet me një vdekshmëri të lartë të pacientëve me kancer të gjirit
Zbulo në kohë
Zbulo në kohë Kur bëhet fjalë për kancerin e gjirit, statistikat ofrojnë
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit Kanceri i gjirit është një nga shkaqet më të zakonshme të