Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES

Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES

Hapi i parë dhe më i rëndësishëm në rrugën drejt ruajtjes së shëndetit riprodhues është mbi të gjitha një mënyrë jetese e shëndetshme. Domethënë, duke ushqyer një kulturë të sjelljes së përgjegjshme, ju ndërtoni vijën e parë të betejës për të ruajtur shëndetin. Forcojeni atë me një dietë të duhur (reduktimi i marrjes së sheqerit, rritja e konsumit të frutave dhe perimeve, marrja optimale e vitaminave D dhe A), pesha normale trupore, aktiviteti i rregullt fizik dhe shmangia e: cigareve të tymosura, alkoolit dhe produkteve toksike higjienike dhe kimikateve të tjera shtëpiake, duke u përpjekur për të zëvendësuar sa më shumë këto produkte me ato me origjinë organike.

Ju lutem gjeni artikullin e plotë në këtë link 
Vetë-Ekzaminimi i gjirit 2022
Vetë-Ekzaminimi i gjirit 2022 Gjatë viteve të fundit, ka pasur disa debate rreth asaj se sa i
Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022
Nuk kam simptoma - një alarm që mund t'ju shpëtojë jetën 2022 Në fazat fillestare të sëmundjes, simptomat nuk janë të dukshme dhe
Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES
Zbulimi i hershëm shpëton jetë - projekti CARES Hapi i parë dhe më i rëndësishëm në rrugën drejt ruajtjes
Rëndësia e ekzaminimeve parandaluese të gjirit
Rëndësia e ekzaminimeve parandaluese të gjirit Kosova është një nga vendet me një vdekshmëri të lartë të pacientëve me kancer të gjirit
Zbulo në kohë
Zbulo në kohë Kur bëhet fjalë për kancerin e gjirit, statistikat ofrojnë
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit
Tetori - muaji i luftës kundër kancerit të gjirit Kanceri i gjirit është një nga shkaqet më të zakonshme të